contact


VLUHR
Ravensteingalerij 27 bus 3&6
1000 Brussel
02 792 55 00

Voor algemene vragen over de VLUHR kunt u mailen naar: onthaal@vluhr.be
Voor vragen aan VLUHR KZ, kunt u mailen naar: kwaliteitszorg@vluhr.be.


Grotere kaart weergeven


Met het Openbaar vervoer:

Ons kantoor bevindt zich op wandelafstand van het station van Brussel-Centraal. Als u in de stationshal naar de loketten kijkt, neemt u de gang op uw rechterkant en gaat u rechtdoor de trappen omhoog om rechtstreeks in de Ravensteingalerij uit te komen. 

U kunt ook de metro nemen (lijnen 1A en 1B) of de bus (29, 38, 60, 63, 65, 66 en 71). 

De ingang van de kantoren vindt u ongeveer in het midden van de galerij aan de rechterkant, nr. 27. Voor aan te bellen drukt u 31 en dan op het hekje.

Met de wagen:

Aankomst vanuit het noorden van Brussel
U neemt de afrit ‘Koekelberg Brussel’. Op het einde van de Keizer Karel laan gaat u de Leopold II tunnel binnen (onder de Basiliek). U neemt de afrit ‘Centrum’ (2de afrit) en gaat de tunnel buiten. Aan de tweede lichten, slaat u rechts af op de Émile Jacqueminlaan. 
U gaat rechtdoor, steekt het Brouckère plein over en slaat dan links af in de Bisschops-straat. Dan recht-door via de Jonkheerstraat, Arenbergstraat en Loksumstraat (Sint Michiel kathedraal op de linkerkant). U slaat rechts af op de Houtmarkt en gaat door tot Kantersteen. De Ravenstein-galerij is op de linkerkant, tegenover het Centraal Station. De ingang van de kantoren vindt u ongeveer in het midden van de galerij aan de rechterkant, nr. 27. Voor aan te bellen drukt u 31 en dan op het hekje. 

Aankomst vanuit het zuiden van Brussel
U neemt de afrit ‘Auderghem’ en blijft 200 meter rijden in de Jules Cockxstraat, dan volgt u het bord ‘centrum’. U slaat rechts af in de Triomflaan en neemt Generaal Jacqueslaan gedurende 200 meter, dan slaat u rechts af in de Waversteenweg. Nogmaals rechts af in de Auderghem-straat. Als u op het Schuman-plein aangekomen bent, neemt u de Wetstraat en gaat rechtdoor (Koloniënstraat, Houtmarkt, Kantersteen). De Ravenstein-galerij is dan op de linkerkant, tegenover het Centraal Station. De ingang van de kantoren vindt u ongeveer in het midden van de galerij aan de rechterkant, nr. 27. Voor aan te bellen drukt u eerst 31 en dan op het hekje.

Parking
Het centrum van Brussel is toeristisch, daarom is het moeilijk om een parkeerplaats te vinden. Maar er zijn veel ondergrondse parkings dicht bij de Ravensteingalerij. 
Onder meer:
parking Albertina (als u de parking buitengaat, neemt u de Keizerslaan en gaat u rechtdoor via het Albertinaplein en Kantersteen; de Ravensteingalerij is op de rechterkant).
parking Grote Marktop de grasmarkt (als u de parking buitengaat, neemt u de Isabellastraat tot aan Kantersteen en slaat u links af; de Ravensteingalerij is op de rechterkant).


Nieuws

eerste publicatie visitatierapport European Approach
Lees meer...
Raadpleeg hier de visitatierapporten
Lees meer...
Raadpleeg hier de Handleiding voor externe kwaliteitszorg
Lees meer...